KABİN OSGB - İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ HAKKINDA

10.06.2016 tarihinde Birliğimiz web sayfasında “Eczanelerde İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Hakkında” başlığı altında yapılan duyuru ile, 01 Temmuz 2016 tarihi itibari ile eczanelerin de sorumlu tutulacağı 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı yönetmelikler hakkında detaylı bilgilendirme yapılarak,

İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini bir OSGB ile anlaşarak dışarıdan hizmet satın alımı yolu ile almak isteyen eczacılarımız için; Birliğimiz tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine ilişkin yasal yükümlülüklerin tümüyle sağlanması amacıyla KABİN OSGB ile anlaşmaya varıldığı konusu meslektaşlarımızın bilgisine sunulmuştu.

Başvuru adımları ve taleplerin toplanması süreçleri ile ilgili olarak Kabin OSGB tarafından hazırlanmış olan “Duyuru Metni” ve “Başvuru Formu” na aşağıda belirtilmiş olan linklerden ulaşılabilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Duyuru metni için tıklayınız
Başvuru formu için tıklayınız