ECZANE İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ

Eğitim Tarihi: 30 Kasım 2013
Eğitim: Eczane İşletmeciliği
Eğitim İçeriği:
· Eczane yönetim süreci analizi
· Eczanede ekip yönetimi, öncelik tespiti, çözüm alternatifleri
· Eczane değişim ve yönetimi
· Eczane misyonu, vizyonu ve değerleri oluşturma
· Eczanede görev ve sorumlulukların belirlenmesi
· Eczane kaynaklarının etkin kullanımı
· Eczanede ödüllendirme sistemi geliştirilmesi
· Eczanelere yönelik SWOT analizi
· Kategori yönetimi nedir? Algı yönetimi nasıl sağlanır?
· Algı; sizin / eczanenin nasıl ölçülür ve geliştirilir?
· Kategori yönetiminde amacınız ne olmalı?
· Kategori yönetimi olmazsa olmazlar
· Ürün çeşitliliği stratejisi
09.30 | 10.30 Eczane yönetim süreci analizi / Ekip yönetimi
10.30 | 10.40 Ara
10.40 | 11.40 Misyon,vizyon,değerler / Görev ve sorumlulukların belirlenmesi
11.40 | 11.50 Ara
11.50 | 13.00 Eczanede prim sistemi ve kaynakların etkili kullanımı
13.00| 14.00 Öğle Yemeği
14.00 | 15.00 Eczanenize Özel SWOT analizi / Kategorileri Oluşturma
15.00 | 15.10 Ara
15.10 | 16.00 Kategori yönetimi nedir? Amacınız ne olmalıdır?
16.00 | 16.30 Kategori yönetiminde olmazsa olmazlar
16.30 | Genel Değerlendirme / Kapanış