SGK İLE TEB ARASINDA 2013/1 EK PROTOKOLÜ İMZALANDI

38.A.00.006401
Ankara, 19.09.2013
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA
Bilindiği gibi, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında imzalanarak 01.02.2012 tarihinde yürürlüğe giren “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” ün 7.1 maddesi gereği eczaneler için sözleşmelerin her yıl Nisan ayında yenilenmesi gerekmekte iken, Protokol Revizyon görüşmelerinin sürmesi nedeniyle sözleşme yenileme süresi uzatılmıştı.
Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında sürdürülen ek protokol görüşmeleri, tamamlanmış olup, 2013/1 EK PROTOKOL Metni, bugün (19.09.2013) tarihinde Kurum Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak tarafından imzalanmıştır.
Ek-Protokol metni yazımız ekinde yer almakta olup, bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.
Uzm.Ecz.Harun KIZILAY
Ekler:

SGK ile TEB arasında imzalanan 2013_1 EK PROTOKOL için tıklayınız

Ek protokol ile düzenlenen maddelerin eski hali le yeni hali karşılaştırmalı tablo için tıklayınız

|19.09.2013