ECZANE İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ  (21-11-2013)
Eğitim Tarihi: 30 Kasım 2013
 
Eğitim: Eczane İşletmeciliği
 
Eğitim İçeriği:
·         Eczane yönetim süreci analizi
·         Eczanede ekip yönetimi, öncelik tespiti, çözüm alternatifleri
·         Eczane değişim ve yönetimi
·         Eczane misyonu, vizyonu ve değerleri oluşturma
·         Eczanede görev ve sorumlulukların belirlenmesi
·         Eczane kaynaklarının etkin kullanımı
·         Eczanede ödüllendirme sistemi geliştirilmesi
·         Eczanelere yönelik SWOT analizi
·         Kategori yönetimi nedir? Algı yönetimi nasıl sağlanır?
·         Algı; sizin / eczanenin nasıl ölçülür ve geliştirilir?
·         Kategori yönetiminde amacınız ne olmalı?
·         Kategori yönetimi olmazsa olmazlar
·         Ürün çeşitliliği stratejisi
 
 
09.30 | 10.30      Eczane yönetim süreci analizi / Ekip yönetimi
 
10.30 | 10.40      Ara
 
10.40 | 11.40      Misyon,vizyon,değerler / Görev ve sorumlulukların belirlenmesi
 
11.40 | 11.50       Ara
                                              
11.50 | 13.00      Eczanede prim sistemi ve kaynakların etkili kullanımı
                                              
13.00| 14.00      Öğle Yemeği
                                              
14.00 | 15.00      Eczanenize Özel SWOT analizi / Kategorileri Oluşturma
 
15.00 | 15.10      Ara
 
15.10 | 16.00    Kategori yönetimi nedir? Amacınız ne olmalıdır?
 
16.00 | 16.30    Kategori yönetiminde olmazsa olmazlar
 
16.30 |               Genel Değerlendirme / Kapanış