ECZANE TEKNİSYENLERİ EĞİTİM PROGRAMI  (11-01-2017)

ODAMIZ BÜNYESİNDE ECZANE TEKNİSYENLERİNİN YETKİNLİKLERİNİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA EĞİTİM PLANLANMIŞTIR.

ECZANEDEKİ TÜM PERSONELİN EĞİTİME KATILABİLMESİ İÇİN EĞİTİMLER İKİ AYRI TARİHTE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR

İLK EĞİTİM; 21 OCAK 2017 TARİHİNDE LÜLEBURGAZ TİCARET ODASI TOPLANTI SALONUNDA 10:00-16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

İKİNCİ EĞİTİM İSE; 11 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE KIRKLARELİ ECZACI ODAMIZDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

EĞİTİM İÇERİĞİ; İLETİŞİM TEKNİKLERİ VE SATIŞ VE PAZARLAMA KONULARINDA OLACAKTIR. EĞİTİMİ VEREN KİŞİ ECZ. TANER DÖVEN’DİR. EĞİTİME KATILACAK KİŞİLERİN İSİMLERİNİ 16 OCAK 2017 TARİHİNE KADAR ODAMIZA VEYA TEMSİLCİLİĞİMİZE BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR.