ODAMIZ İLE TREPAŞ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL HAKKINDA

Odamız ile TREPAŞ yetkilileri arasında ekte örneği bulunan protokol imzalanmıştır. Bu protokole göre meslektaşlarımızın eczanelerinde kullanmış olduğu elektrik için indirim alınmış ve aynı tutar üzerinden yıl sonuna kadar sabitlenmiştir. Meslektaşlarımızın indirimli tarifeden yararlanabilmesi için TREPAŞ yetkilileri 22 Şubat Salı ve 24 Şubat Perşembe günleriOda merkezimizde ve Lüleburgaz Bölge temsilciliğimizde abonelik işlemlerini yapacaklardır. Meslektaşlarımızın kimlikleri ve eczaneye ait abone numaraları ile bu tarihlerde bizzat gelerek işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bilgilerinize rica ederiz.

YÖNETİM KURULU

NOT:Abonelik sırasında verilen depozito bedeli güncellenmiş hali ile Mart faturasından düşülerek iade edilecek olup, Nisan faturasına yeni abonelik bedeli olarak yansıtılacaktır.

NOT:Kırklareli Oda merkezine Merkez, Vize ve Pınarhisar ilçelerindeki eczaneler gelecektir.

Lüleburgaz Temsilcilik bürosuna Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerindeki eczaneler gelecektir.

PROTOKOL ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ