Teşekkürler...

Değerli Meslektaşlarım,

Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Kırklareli Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu'nu ve sonrasında yapılan seçimleri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ' ünbize hedef gösterdiği yüksek demokrasi kültürüne yakışır bir şekilde tamamladık.Bize bu görevi ve sorumluluğu veren meslektaşlarımızın her birine kendim ve ekibim adına, bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bir yandan mesleki sorunlarımızın çözümü için çaba harcarken diğer yandan da sağlık hizmetlerinin nitelikli hale gelmesi için mücadale edeceğiz.Ülkemizdeki ekonomik sorunların sektörümüze olumsuz yansıması ve mesleğimizde yaşanan tüm olumsuzluklara karşın mesleğimizi çok daha iyi koşullarda sürdürebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bugün aldığımız bu görevin bilinciyle ikiyıl süresince , meslektaşlarımızın tamamını kucaklayan, gündemin gerisinde değil önünde yer alan; görünür,söz sahibi, mesleğin geleceğine yön veren ve ilkeleri olan bir Kırklareli Eczacı Odası olmaya devam edeceğiz.

Ecz. Turgut PEHLİVAN

Kırklareli Eczacı Odası Başkanı